Hoe kunnen wij je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Een slim netwerk, de musthave voor elke coworking.

Jouw huurders verwachten niets minder dan een perfect werkende wifi en internet. Met Amplr ben je zeker van je zaak en bezorg je jouw huurders een veilige en stabiele verbinding met het internet.

Horecazaak

Dé oplossing voor

Private offices

Coworking

Event spaces

Features die er echt toe doen

Icoon kassaprobleem

Highspeed internet

We bieden supersnel internet via glasvezel aan. Heb je veel bandbreedte nodig? Dan maken we gebruik van bonding-technologie om meerdere lijnen samen te voegen.

Icoon kassaprobleem

Perfecte wifi

Niets is zo frustrerend als haperende videocalls, trage downloads of geen verbinding. Wij zorgen voor een perfecte wifiplanning, zodat elke huurder kan genieten van een stabiele verbinding.

Icoon kassaprobleem

Veiligheid voorop

De veiligheid van de huurders staat voorop. We merken met gescheiden netwerken zodat elke huurder zijn eigen bubbel heeft.

Icoon kassaprobleem

Inzichten in je netwerk

Gedaan met blind sturen. Dankzij amplr.cloud weet je te allen tijde wat er speelt op het netwerk. Bekijk de status van individuele apparaten, toestellen of systeemgroepen.

Icoon kassaprobleem

Beheer je huurders

Het aanmaken en beheren van huurders was nog nooit zo eenvoudig. Geen gedoe met complexe software. Via amplr.cloud maak je snel en simpel nieuwe gebruikers aan met hun eigen wifi-wachtwoord.

Icoon kassaprobleem

Ondersteuning op maat

We bieden verschillende servicelevels. Wil je ondersteuning in het weekend? Of alleen tijdens de week? Ondersteuning voor jouw huurders? Voor iedere situatie het correcte servicelevel.

Wil je ook een future proof oplossing voor je coworking?
Amplr kan je helpen!

Hoor het ook eens van een ander

"Enkel nog maar top-ervaringen. Zorgenloze netwerk migraties en management. Hun unieke platform stelt onze operationele medewerkers in staat het netwerk moeiteloos zelf te beheren."

Jeroen Coupé
CTO

Zo pakken wij het aan

Visual dashboardVisual connected devicesTenant beheer

Supersnel?
Dat is fiber!

Traag internet is nefast om vlot te kunnen werken. In coworkings is internet belangrijker dan water. Het stelt de huurders in staat vlot te werken wat hun business alleen maar vooruit helpt.

Nood aan een hogere bandbreedte? Dan bundelen we meerdere lijnen

Altijd en overal verbonden

Geen haperende videocalls of zones zonder signaal. We zorgen voor een perfect wifiplan. Zo ben je zeker dat over de volledige co-working een perfect draadloos signaal is.

Visual dashboard

Nooit meer stress
bij problemen

Loopt er iets mis? Dan zie je op het Amplr.cloud dashboard waar het probleem zich bevindt.

Via het platform of de support QR-code kom je rechtstreeks in contact met een expert die je verder kan helpen.

Visual connected devices

Beheer je huurders

Wachtwoord- en huurdersbeheer made simple. Maak nieuwe huurders aan met hun eigen wachtwoord. Er wordt een e-mail verzonden naar de huurders met instructies hoe te verbinden.

Zorgeloos beheer

Een persoonlijke login voor elke huurder. Veiliger kan het niet.

interface Bavet Wifi login
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.