Operationele efficiëntie made easy

Amplr.cloud is gebouwd in nauwe samenwerking met operationele managers. Zo ben je zeker van een oplossing die echte meerwaarde brengt voor jouw organisatie.

Boek een demo

Sluit je aan bij meer dan 500 klanten die AMPLR.cloud gebruiken

Al onze Panos vestigingen zijn gekoppeld aan amplr.cloud. We hoeven niet voor elke vraag over een netwerk te bellen. Simpele zaken lossen we zelf op via het dashboard.
Mattias
La Lorraine Bakery Group
Een van onze grootste uitdagingen was inzicht krijgen in de netwerkoplossingen in elke vestiging. En dat over de landsgrenzen heen. Het cloudplatform van amplr stelt ons in staat alles remote te beheren en monitoren.
Alexis
Sovilux
AMPLR.cloud is de missende schakel in connectiviteit. Ze voegen waarde toe aan het netwerk door middel van eigen integraties. Zo managen we wij PPSK gebruikers via hun intuitief platform. Daar waar we bij de fabrikant geen aansluiting vonden.
Karel
Coloc.io

Ondersteun operations met features die echt nuttig zijn.

Al je locaties onder één dak.

Beheer eenvoudig al je locaties vanuit 1 dashboard. Bekijk de status van een locatie. Ontdek welke locaties problemen heeft of wijzig instellingen.

Bekijk locaties in detail en krijg inzichten.

Informatie van de locatie specifiek is gemakkelijk te beheren. Bekijk de wifi-netwerken, verbonden netwerkapparaten of gasten.

Monitor specifieke toestellen of groepen.

Je kassasysteem, camerasysteem of geluidssysteem monitoren? Dat kan eenvoudig via onze handige systeemgroepen. Je bepaalt welke apparaten tot een systeemgroep behoren en wij checken of deze online zijn.

Integraties om nog meer uit je internetoplossing te halen.

Naast inzichten biedt amplr.cloud ook integraties die het beste uit je internetoplossing halen. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig gastenwifi aanbieden.

Een unieke statuspagina per locatie.

Elke locatie heeft een eigen unieke QR code. Na het scannen van de code kom je terecht op de statuspagina van de locatie. Zo krijgt je operationeel personeel direct een idee wat er mis is en wat ze dienen te doen.

Koppel je bestaande infrastructuur

Amplr.cloud sluit naadloos aan op je bestaande netwerkinstallatie. Enige voorwaarde? De apparaten dienen cloudmanaged te zijn. We werken vandaag samen met merken zoals Ubiquiti, TP-Link, Peplink en Cisco Meraki. Staat je merk er niet bij? Dan kijken we graag of we het kunnen koppelen

Horecazaak

Veelgestelde vragen

Wat is AMPLR?

AMPLR biedt complete oplossingen op vlak van connectiviteit aan. Denk bijvoorbeeld aan (failover) internet en het perfecte lokale netwerk, zowel draadloos als bedraad. In een notendop zorgen wij ervoor dat jij nooit meer wakker hoeft te liggen van problemen met je internet of wifi. Daarnaast zorgt ons cloudplatform ervoor dat je altijd inzicht hebt in je connectiviteitsoplossingen.

Wat is het verschil tussen AMPLR en pakweg Telenet of Proximus?

Telecomoperatoren bieden op grote schaal internet aan, en mikken zowel op particulieren als bedrijven. Het opzetten en beheren van lokale netwerken is maatwerk, waardoor grotere spelers dat doorgaans links laten liggen. AMPLR focust enkel op bedrijven en zet volop in op service. We ontzorgen je over de volledige lijn en ontnemen alle complexiteit die gepaard gaat met netwerken. Zo helpen we je met het configureren en integreren van onder andere netwerktoestellen, bonprinters en kassa’s.

Voor wie is AMPLR bedoeld?

AMPLR focust op bedrijven. We hebben veel expertise bij restaurants, bars, fast-casual concepten, ketens, co-workings, office spaces en studentenwoningen.

Is AMPLR een internetprovider?

AMPLR zorgt ervoor dat jouw internetverbinding goed geregeld is en werkt daarvoor samen met anderen. In België is dat het Proximus-netwerk (Fiber en VDSL), in Nederland KPN/Tele2 en in andere Europese landen doen we een beroep op Venn Telecom. Voor onze 4G- en 5G-oplossingen werken we samen met toonaangevende leveranciers in Europa.

Ik ken enkel Telenet en Proximus, waarom zou ik jullie internet afnemen?

Telenet en Proximus zijn inderdaad de grootste aanbieders van internet vandaag. Met AMPLR maken we gebruik van het Proximus-netwerk. Onze services gaan breder dan enkel het leveren van internet: wij zijn jouw centraal aanspreekpunt voor alles wat met connectiviteit te maken heeft. Zo kunnen we je veel beter begeleiden dan de grote providers dat zouden doen.

Hoe gebeurt een installatie van AMPLR?

Na een grondige analyse van de locatie bepalen onze ingenieurs hoe we jou het beste kunnen helpen. De plaatsing gebeurt vervolgens door installateurs waar we mee samenwerken. Zij sluiten het internet aan, plaatsen het lokale netwerk en onboarden je in AMPLR.cloud.

Kan ik zelf kiezen welk abonnement ik neem?

Alles kan, maar onze specialisten maken een voorstel op basis van je noden. Zo betaal je nooit te veel en heb je altijd de juiste oplossing tegen de beste prijs.

Is gastenwifi nog nuttig?

Gastenwifi is zeer nuttig, want mensen zoeken nog steeds naar gratis wifi in je zaak. Dankzij onze oplossing kan je gastenwifi aanbieden in jouw branding, zonder dat dit een impact heeft op de rest van jouw netwerk.

Met welke merken werken jullie samen?

AMPLR probeert merkagnostisch te werken. Onze oplossingen werken met Ubiquiti Unifi, TP-Link Omada, Cisco Meraki, Peplink en Teltonika.

Ik heb onlangs nieuwe hardware laten installeren, moet ik alles weggooien?

Nee, zeker niet. Als de merken compatibel zijn met ons platform kunnen wij gewoon koppelen. Dat bespaart je enorm veel geld en is daarnaast goed voor de afvalberg.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Hoe kunnen wij je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.