Internet dat jouw horecazaak nooit in de steek laat

amplr® is een internetleverancier voor professionelen. Wij installeren een onbreekbaar netwerk op maat gemaakt voor jouw zaak. Van gastenwifi tot back-up verbindingen, wij ontzorgen je volledig.

Dit krijg je van ons
Horecazaak

Heb je ook wel eens last van...

Kassasystemen 
die uitvallen?

Jouw PMS, reserveringen en boekhouding worden in de war gestuurd, wijzigingen worden soms niet geregistreerd.

Orderverwerking die blijft haperen?

Bestellingen van klanten of bezorgplatformen komen niet meer of met vertraging binnen, waardoor je vertraging oploopt.

Trage wifi voor jouw gasten?

Klanten kunnen moeilijk verbinding maken om de menukaart te bekijken of het internet te browsen in je zaak.

Muziek die blijft haperen of uitvalt?

Het is gezellig druk in je zaak, tot Spotify begint te stotteren op de meest willekeurige momenten. Erg vervelend.

Betaalterminals die soms niet werken?

Geen bestellingen kunnen opnemen, of betaalterminals niet kunnen gebruiken omdat de Wi-Fi niet ver genoeg reikt.

Dit zijn symptomen van zwakke connectiviteit...

Een thuisnetwerk met een eenvoudige modem van je provider is onvoldoende als je omzetverlies wilt vermijden.

Meer lezen

Zo gaan we te werk

Gesprek

We bepalen jouw noden

Tijdens een eerste–en gratis–gesprek zal Steven met jou nagaan wat de noden van jouw zaak zijn qua connectiviteit, en hoe we je het snelst kunnen helpen.

Sitebezoek

We komen eens op bezoek

Nadien komen we meestal eens langs bij jou in de zaak, om te bepalen hoe de installatie er zal uitzien en welke hardware we nodig hebben.

Offerte

We maken een offerte op

Op basis van al het voorgaande maken we een offerte op. Van zodra we jouw goedkeuring hebben gekregen, gaan we meteen aan de slag.

Installatie

We komen alles installeren

Onze eigen techniekers komen langs om alle hardware te installeren, en je krijgt een woordje uitleg over het dashboard en gastenwifi.

Noodoplossing nodig?
Steven staat voor je klaar.

Dit doen wij beter dan de rest.

Jouw internetverbinding is het kloppend hart van jouw onderneming. Het connecteert systemen intern en met de buitenwereld. Het is net zo belangrijk als water en elektriciteit.

Boek een meeting

Onbreekbaar internet

Met behulp van een failover zorgen we ervoor dat jouw POS nooit zonder een internetverbinding komt te vallen. Wordt je vaste lijn toch onderbroken, dan val je automatisch terug op een VDSL of 5G verbinding.

Ongezien inzicht

We geven je toegang tot een persoonlijk dashboard waar je al je verbonden apparaten kan zien, en onmiddellijk eventuele storingen kan opsporen en oplossen. Want connectiviteit hoeft geen zwarte doos te zijn.

Onmiddelijke ondersteuning

Niemand zit te wachten om tijdens een drukke shift twee uur aan de lijn te hangen met iemand uit een callcenter. Onze hulplijn heet Bjorn en hij heeft altijd tijd voor jou, want er loopt bij ons bijna nooit iets mis.

Wat gaat dat kosten?

Deze tool maakt voor jou een schatting van de maandelijkse kost op basis van enkele vragen. Of plan een gratis afspraak, dan komen we eens langs en krijg je meteen een offerte.

MTM heeft een aantal zaken verspreid over heel Gent. Oorspronkelijk had elke locatie ook een andere installatie, en de desorganisatie bezorgde ons al eens wat koppijntjes. Alles werd ook steeds complexer, denk aan beveiligingscamera's of Sonos-installaties die eveneens allemaal verbonden moeten blijven. Kortom, we misten uniformiteit, en duidelijk advies over wat elke locatie precies nodig had qua connectiviteit.

Maarten is kind aan huis bij ons, en hij heeft met amplr® ervoor gezorgd dat er op elke locatie nu één kastje hangt met alles in, en kunnen we ten allen tijde beroep doen op hun pijlsnelle service.
Julien Malingreau
Co-founder, co-owner & COO
MTM Group
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

Hoe kunnen wij je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.