Gastenwifi die echt werkt.

Een gepersonaliseerde wifi voor je gasten? Dat is een must voor elk merk dat zich serieus neemt. Klanten verwachten immers naadloze connectiviteit en ervaring in je zaak.

Horecazaak

Zij bieden al gastenwifi aan.

Onze members houden van de gastenwifi. Dagelijks verbinden meer dan 300 gebruikers. Dat is ongezien. De feilloze ervaring maakt het frictieloos om te verbinden en wij bieden zo een goede service.
Steven
O'Learys
Gastenwifi aanbieden aan onze klanten is een noodzaak. Tijdens het verorberen van onze lekkere spaghetti kunnen gasten connecteren met een veilig netwerk in onze branding.
Eva
BAVET
De gastenwifi van amplr is echt een gamechanger in onze marketingstrategie. De integratie met onze loyalty partner Piggy zorgt ervoor dat we de data naadloos kunnen integreren.
Armin
Fat Phills

Veelgestelde vragen

Wat is AMPLR?

AMPLR biedt complete oplossingen op vlak van connectiviteit aan. Denk bijvoorbeeld aan (failover) internet en het perfecte lokale netwerk, zowel draadloos als bedraad. In een notendop zorgen wij ervoor dat jij nooit meer wakker hoeft te liggen van problemen met je internet of wifi. Daarnaast zorgt ons cloudplatform ervoor dat je altijd inzicht hebt in je connectiviteitsoplossingen.

Wat is het verschil tussen AMPLR en pakweg Telenet of Proximus?

Telecomoperatoren bieden op grote schaal internet aan, en mikken zowel op particulieren als bedrijven. Het opzetten en beheren van lokale netwerken is maatwerk, waardoor grotere spelers dat doorgaans links laten liggen. AMPLR focust enkel op bedrijven en zet volop in op service. We ontzorgen je over de volledige lijn en ontnemen alle complexiteit die gepaard gaat met netwerken. Zo helpen we je met het configureren en integreren van onder andere netwerktoestellen, bonprinters en kassa’s.

Wat is AMPLR.cloud?

AMPLR.cloud is het centraal platform dat onze klanten inzichten biedt in hun connectiviteitsoplossingen. Je ontdekt er wat er op je netwerk zit en of alles werkt zoals het zou moeten. Daarnaast kan je er aan de slag met onze oplossingen. Wie een co-working of studentenhuis heeft kan er bijvoorbeeld huurders onboarden, en horecazaken kunnen er hun gastenwifi aanpassen.

Voor wie is AMPLR bedoeld?

AMPLR focust op bedrijven. We hebben veel expertise bij restaurants, bars, fast-casual concepten, ketens, co-workings, office spaces en studentenwoningen.

Is AMPLR een internetprovider?

AMPLR zorgt ervoor dat jouw internetverbinding goed geregeld is en werkt daarvoor samen met anderen. In België is dat het Proximus-netwerk (Fiber en VDSL), in Nederland KPN/Tele2 en in andere Europese landen doen we een beroep op Venn Telecom. Voor onze 4G- en 5G-oplossingen werken we samen met toonaangevende leveranciers in Europa.

Ik ken enkel Telenet en Proximus, waarom zou ik jullie internet afnemen?

Telenet en Proximus zijn inderdaad de grootste aanbieders van internet vandaag. Met AMPLR maken we gebruik van het Proximus-netwerk. Onze services gaan breder dan enkel het leveren van internet: wij zijn jouw centraal aanspreekpunt voor alles wat met connectiviteit te maken heeft. Zo kunnen we je veel beter begeleiden dan de grote providers dat zouden doen.

Hoe gebeurt een installatie van AMPLR?

Na een grondige analyse van de locatie bepalen onze ingenieurs hoe we jou het beste kunnen helpen. De plaatsing gebeurt vervolgens door installateurs waar we mee samenwerken. Zij sluiten het internet aan, plaatsen het lokale netwerk en onboarden je in AMPLR.cloud.

Kan ik zelf kiezen welk abonnement ik neem?

Alles kan, maar onze specialisten maken een voorstel op basis van je noden. Zo betaal je nooit te veel en heb je altijd de juiste oplossing tegen de beste prijs.

Is gastenwifi nog nuttig?

Gastenwifi is zeer nuttig, want mensen zoeken nog steeds naar gratis wifi in je zaak. Dankzij onze oplossing kan je gastenwifi aanbieden in jouw branding, zonder dat dit een impact heeft op de rest van jouw netwerk.

Met welke merken werken jullie samen?

AMPLR probeert merkagnostisch te werken. Onze oplossingen werken met Ubiquiti Unifi, TP-Link Omada, Cisco Meraki, Peplink en Teltonika.

Ik heb onlangs nieuwe hardware laten installeren, moet ik alles weggooien?

Nee, zeker niet. Als de merken compatibel zijn met ons platform kunnen wij gewoon koppelen. Dat bespaart je enorm veel geld en is daarnaast goed voor de afvalberg.

Het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Hoe kunnen wij je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en onze marketinginspanningen te ondersteunen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.